Alla har vi brister men..

Jag och min sambo har det väldigt bra tillsammans. Detta har jag konstanterat idag. Visst har vi våra problem som vilket annat par som helst, vi är inget mirakel par som aldrig tjafsar om disken, tvätten eller vem som ska gå ut med soporna. Men vi planerar att skaffa barn tillsammans, vi vill gifta oss och vi ska nu börja spara ihop pengar för ett hus. Det faktum att vi känner oss så säkra på varandra och vårat liv tillsammans gör att de här svårigheterna för oss att bli med barn blir så himla enklare att orka kämpa för.

Vi vet att trots alla bråk vi haft och kommer ha så vill vi leva tillsammans resten av våra liv. Vi har kämpat så hårt med så mycket för att få våran relation att fungera och precis som alla andra så har vi båda våra brister som vi måste jobba på. Men i slutändan så är det hur vi mår tillsammans och ingen annan får mig att må så bra som Han. Han har brister precis som alla andra, men jag kan i ärlighetens namn inte se mig med någon annan än honom. Ingen kommer någonsin att kunna mäta sig med honom. Han har inte bara en speciell plats i mitt hjärta, han är mitt hjärta ♥


Kommentarer
Postat av: Sandra - blivande mamma 2011

Jag har vetat hela tiden att jag ville veta kanske har det med att göra att en kompis trodde att hon skulle få en son och ut kom en flicka haha, T ville veta först, sen ville han inte, men så sa han att om det går att se så vill han veta. På ett sätt hade det ju varit mer spännande att inte veta, men det underlättar en del när man ska handla!

2010-10-16 @ 17:13:05
URL: http://snartenliten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, vad fint! Vad härligt det är med kärlek :D

2010-10-16 @ 22:44:22
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0